Wisper cursus in de kijker

Even een streepje publiciteit voor een cursus die op 26 januari zal starten. Het gaat om een reeks die door Wisper wordt georganiseerd. Wisper is een vzw waarvoor ik al tien jaar met veel plezier als freelancer lesgeef. Het is een creatief nest waarin ruimte is voor zowat alle disciplines: beeld, dans, fotografie, literatuur, muziek en theater. En dit op verschillende niveaus.

“Schrijf verhalen en gedichten voor kinderen” is de titel van de cursus waarmee ik op maandag, 26 januari van start ga. Zes avonden vol tips en tricks voor wie zijn schrijven graag tot kinderen richt. Het is een avondcursus, en dat is erg gezellig. Samen schrijven bij een kop thee of een glaasje wijn, daarbij op een┬áconstructieve┬ámanier feedback geven en krijgen. Een mens gaat ervan groeien!

Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, als je graag voor kinderen schrijft: Kom er gerust bij!

http://www.wisper.be/InformCMS/preview/index.php?pag_id=550423&cur_id=6681&pag_id_back=550412&offset=0&nie_id

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.