Elke dag verbeteren

Ik schreef al eerder een stukje over het volgen van een cursus via thuisonderwijs. Wel, ik doe het nog eens.
Waarom? Omdat ik dagelijks toch wel een wisselend aantal uren besteed aan het corrigeren van huiswerk dat me opgestuurd werd via het thuisonderwijs.
Wie zich inschrijft voor een cursus, krijg bij ieder hoofdstuk de kans om een huistaak te maken en die op te sturen naar een docent.
Zelf ben ik docent van de cursussen Kinderverhalen schrijven, Gedichten schrijven, Tekenen en schilderen, Aquarel en Illustratief tekenen. Cursisten sturen me hun taken via een studentenplaform (of plaza) of via de post. Ik probeer dit dan steeds zo snel mogelijk te bestuderen, van feedback te voorzien en te quoteren.
Dat is veel werk, maar het is ook heel prettig om te doen. Ook hier zie ik mensen en hun enthousiasme groeien. Het is fijn om te volgen als cursussen echt van begin tot einde in een goede tempo afgewerkt worden. Maar er is ook begrip voor als het eens een tijdje kabbelt, dat is nu eenmaal het grote voordeel van afstandsonderwijs.

Zelf ben ik docente bij:
www.nha.be
www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.