Gedichten schrijven

Een dichter is iemand die leeft van water, brood en liefde – of dat is het beeld dat we er ons soms van vormen. Gedichten schrijven is kiezen voor de essentie, dat trekt aan. Wellicht is dat ook de reden waarom zoveel mensen af en toe een gedicht schrijven. Toch, blijven schrijven en blijven groeien als dichter, blijkt een stuk moeilijker.
Een cursus kan een duwtje in de rug vormen. Onszelf blootstellen aan andere dichters, die misschien wel kritisch zullen zijn, verhoogt de drempel dan weer.
Daarom ontwikkelde ik voor het CVA (Centrum Voor Afstandsonderwijs) een thuiscursus Gedichten schrijven: https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/cursus-gedichten-schrijven/
Ik probeerde om heel praktische tips en oefeningen te combineren met de nodige basis. Door regelmatig een hoofdstuk door te nemen, enkele oefeningen te maken en rekening te houden met de aangeboden tips, groei je op je eigen tempo. En ben je even de draad kwijt? Dan kan je die gemakkelijk weer opnemen.

Heb je vragen rond deze cursus? Neem gerust even contact met me op: info@sandrinelambert.be

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.