Centrum Voor Afstandsonderwijs

 

Ik deelde hier al eerder stukjes over cursussen die ik ontwikkelde voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs (CVA).
Vandaag ontving ik een heel leuke mail! Eén van mijn CVA-cursisten won een schrijfwedstrijd. Het maakt me altijd zo blij om mensen te zien groeien, zeker wanneer mijn begeleiding daar een beetje invloed op mag hebben. Ik deel het artikel hier.

Vooral van dit deel krijg ik het warm:

“Ook voor de begeleiding heb ik niets dan lof. Alle docenten stonden open voor eigen inbreng. Vooral Sandrine Lambert, docente ‘Kinderverhalen schrijven’, heeft mij echt het bepalende spreekwoordelijke duwtje in de rug gegeven om ‘iets’ te gaan doen met mijn kinderverhalen. De feedback die ik van haar kreeg, was echt waardevol. Ze moedigde me aan om er voor te gaan, en dat heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Er is namelijk een uitgever geïnteresseerd in een kinderverhaal van mijn hand, dus wie weet, zie je het verhaal binnenkort wel in boekvorm verschijnen!”

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.