Het maken van een vrije creatieve ruimte

Het lijkt onsamenhangend. Die experimentjes met muziek, dans, schilderkunst,… terwijl ik mezelf auteur en illustrator noem.
Toch is het een behoefte die aan me blijft kleven. Maar voor mij is er ook wel degelijk een samenhang.

Als auteur en illustrator streef ik bijna altijd een eindproduct na. En er zijn bepaalde verwachtingen. ‘Ben je momenteel aan een boek bezig?’ is een vraag die ik regelmatig krijg. Niet: ‘Dans je nog?’ of ‘Schreef je nog een liedje?’
Om me creatief te kunnen ontplooien heb ik daar behoefte aan. Aan die ruimte waarin ik zonder verwachtingen of resultaat kan experimenteren.

Mijn ervaringen uit die creatieve ruimte neem ik mee naar mijn werkruimte. Ik gebruik die in mijn boeken. De dingen zijn met elkaar verbonden want ik wil graag blijven groeien als auteur en illustrator.

 

Na een voormiddag doorwerken aan een schrijfopdracht, schreef ik een klein liedje.
Het gaat over je niet echt gelukkig voelen op een feestje – dat zijn dingen die gebeuren.
En nu weer aan het werk!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.