Piano’s die als puzzels passen

Kinderliedjes schrijven, schilderen, piano spelen, een roman, kinderboekillustraties, een workshop po√ęzie aan anderstaligen, een open atelier met kinderen van de lagere school,… het lijken totaal verschillende dingen. Toch zie ik overal verbanden. En af en toe steekt er een behoefte de kop op om juist met zo’n link iets te doen.

Daarom wou ik graag een boek maken over piano’s. Het werd een prentenboek voor kleuters, dat ik schreef en illustreerde. Het gaat over een olifant die piano wil spelen. Over omgaan met je eigen grenzen.
Enkele dagen geleden ontving ik de proefdruk. Voor mij ziet het er perfect uit. Het is een zusje van “Mensen staan als kleine huizen”. Een gelijkaardig boek, maar dan voor kinderen.
Broer en zus, gelijkaardig en toch verschillend.

Omdat piano’s magisch zijn voor kinderen. Omdat ik ik ondertussen verschillende piano’s heb die meekunnen naar workshops. En om nog maar eens een verband te leggen, zal ik een workshop uitwerken rond het boek. Een talige workshop, met muziek en illustratie. Soms past de puzzel gewoon. (Soms kan je de puzzel gewoon doen passen.)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.