Schilderen … een feest!

Vandaag ontving ik de drukproef van een boek waar ik echt helemaal achter sta.
Want als er iets is waar ik me als kind aan op kon trekken dan is het wel aan schilderen.
Ik ontdekte het toen ik twaalf was. Gewoon, door een boek in de bibliotheek waarin stap voor stap uitgelegd stond hoe je schilderijen kon opbouwen. Op die leeftijd was ik heel erg op zoek naar mezelf. Ik wist niet wie ik moest zijn. ‘Als ik elke dag schilder,’ zo dacht ik, ‘dan ben ik een kunstenaar.’ Ik denk dat er sinds die dag heel weinig dagen zijn geweest waarop ik niet geschilderd heb. Het houdt me overeind.
Ik hoop oprecht dat ook mijn boekje er kan zijn voor kinderen die daar nood aan hebben.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.