Een eigen boek uitgeven

Zelf word ik graag geïnspireerd door kleinschalige projecten.
Een droom als een vlieger van papier. Die je zelf vouwt. Je loopt ermee naar de hoogste top. De tocht ernaartoe is net zo lang als je dat zelf wilt, en vooral boeiend. Het loslaten van de vlieger zo spannend dat je overweegt om het niet te doen. Maar je doet het toch.
Het is een vlieger, het is geen vliegtuig. Kinderen wuiven ernaar, mensen glimlachen, iemand vergeet heel even zijn eenzaamheid. En iemand raapt de gevallen vlieger op en voelt de tinteling om ook zoiets te maken.

Zo zie ik de uitgave van een boek in eigen beheer of via een kleine uitgeverij. Je leert uit het proces, geniet van behaalde successen, inspireert er anderen mee. En je gaat je afvragen of er nog andere papiersoorten zijn voor de vlieger. Hoe je tot bij een hogere top geraakt. Of je beter krachtig gooit of gewoon loslaat.
Daarover gaat deze cursus: https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/cursus-2/eigen-boek-uitgeven/

Ik schreef de cursus om anderen op weg te helpen, om te tonen dat er verschillende manieren zijn om je droom waar te maken. En hoe je dat kan doen.
Contacteer me gerust als je er meer over wilt weten!

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.