Verdwalen

Volgende week is het weer boekenbeurs. Dit jaar signeer ik op 31 oktober en op 11 november (http://www.boekenbeurs.be/auteur/sandrine-lambert) en ik geef een workshop op 5 november (http://creatiefschrijven.be/cursus/interactieve-lezing-boeken-schrijven-voor-kleine-en-grote-kinderen/).

Zoals elk jaar kijk ik er weer met gemengde gevoelens naartoe. Natuurlijk voel ik wel trots dat ik erbij mag zijn. Anderzijds beklemt het me ook om ergens bij te horen. Omdat er dan verwachtingen ontstaan, en ik altijd schrik heb om daar niet aan te voldoen. Dus, als ik het gevoel krijg dat ik te veel ergens bij ga horen, dan doe ik gauw wat anders.

Dat werkt niet altijd in mijn voordeel. Vaak denk ik dat ik verder zou geraken als ik gewoon de wegwijzers zou volgen. Ik zou minder vaak verdwalen. Maar het is al dwalend dat je ook nieuwe werelden ontdekt, en eigenlijk maakt dat het wel de moeite waard.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.