Liefde is een werkwoord

Mijn atelier is voor mij de hemel, dat schreef ik al vaker. Ik hou ervan om afwisselend te tekenen, te schrijven en muziek te spelen. Om me daar vrij in te voelen. Ik hou van de duiven op het dak en van mijn goedkope Casio piano. Het is mijn eerste piano en dat gaat nooit voorbij, zoals dat in de liefde gaat. Maar soms zou ik een echt goede piano willen (zoals dat ook in de liefde gaat).

Op Youtube zie je vaak muzikanten die in een gehuurde studio spelen en ik vroeg me af of zoiets ook in het Leuvense vindbaar zou zijn.
Google bracht me naar een nog betere optie. In het STUK (Kunstencentrum) kan je gratis een geluidsdichte box met piano reserveren. Als je een geldige STUK kaart hebt. Die had ik niet, maar die heb ik nu wel.

Vandaag ging ik er voor het eerst naartoe. Het speelt anders, zo’n buffetpiano. Je kan er veel meer subtiliteit in leggen. Nu mist mijn spel dat nog. Maar mijn volgende reservatie ligt al vast! (Omdat liefde een werkwoord is.)


Ik filmde een klein stukje.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.