Zoals dat gaat

Door al mijn knippen produceer ik geweldig veel papiersnippers. Nochtans ben ik zuinig, ik gebruik ieder stukje dat bruikbaar is. En toch…
Twee weken geleden bedacht ik dat ik minstens zou moeten proberen om iets met die snippers te doen. Dat bracht me tot het maken van handgeschept papier. Verbazend hoe gemakkelijk dat is. Je gooit de snippers in een bak met water en mixt tot papierpulp. Verder overtrok ik enkele oude kaders met een restje stof en goot de pulp er in.
Dit droogt nooit, dacht ik. Maar amper een dag later was alles droog en keurig van het stof te trekken.
Leuk genoeg om te herhalen, er gedroogde bloemen in de verwerken, te kleuren met natuurlijke pigmenten,…
En nu? Dat probeer ik nog uit te zoeken. Ik teken er op, beschilder, beplak – en wacht op de klik die alles samenbrengt. Zoals dat gaat.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.