Stations

Als ik ergens naartoe ga, neem ik meestal de trein of de bus. Dat komt omdat ik niet met de wagen rijd. Maar net zoals mensen goede chauffeurs kunnen worden door veel te rijden, word ik stilaan ook een zeer behendig gebruiker van het openbaar vervoer.
Niet alleen weet ik erg goed hoe ik een weg moet uitstippelen, ook weet ik meteen waar op te stappen om een zo goed mogelijke plaats te bemachtigen op een overvolle trein. Aan treinen met vertraging jaag ik me maar een heel klein beetje op (dat klopt alleen op dagen waarop ik goed gezind ben). En uit de wir war aan gesprekken rondom me, probeer ik inspiratie te halen.
Kortom, alleen kleine stations waar je maar één trein per uur hebt en waar geen hokje is om te schuilen, maken me soms wanhopig.

Maar treinen zijn niet altijd druk en te laat, gelukkig maar. Vandaag, had ik een rustige trein naar Antwerpen. Hierbij een vleugje van de sfeer.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.