OVERWINNING

Boeiende opdrachten maken dat ik weer veel illustreer. Momenteel werk ik aan prenten bij een sprookjesachtig verhaal. Ik doe dat in een techniek die ik ook gebruikte in mijn eerste jaar Vrije Grafiek. Toen droomde ik ervan om dit soort boeken te illustreren. Toen werd mijn werk te zoet gevonden. Ik was nog geen twintig, nu nog geen veertig. Nu ben ik net zo zoet als ik zelf wil. Het brengt een gevoel van overwinning.

Toevallig vond ik woensdag muziekcassettes terug uit de goede oude tijd. Net zoals op kot, teken ik zoete prenten terwijl ik luister naar Lou Reed, Boudewijn de Groot en Madredeus. De ruis in de cassettes zou me weer twintig jaar jonger willen maken. Maar ik verzet me. De oude tijd was goed, maar deze is beter.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.