Experimenten

 

Experimenteren met nieuwe materialen, nieuwe technieken, is nodig om het illustreren boeiend te houden. Het houdt je gedreven en alert. Experimenteren is dus noodzakelijk, maar het is ook tijdrovend. Daarom vind ik het fijn om regelmatig mijn experimenten te filmen zodat ik ze kan delen. Dat maakt het voor mij allemaal nog zinvoller.

In dit filmpje experimenteer ik met de combinatie van alcoholmarkers (copic markers)  en aquarel. Ik vind de combinatie boeiend omdat de markers een fel en wat hard effect geven, terwijl aquarel in staat is om het felle te behouden maar het harde te verzachten. Het is ook fijn om te zien hoe de verf reageert op een ondergrond die het water niet helemaal opneemt.

Dit is het resultaat van mijn (tweede – laat me eerlijk zijn) experiment.

Kijk even mee:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.