Over speelgoedpiano’s, Bontempi orgeltjes en aanhouders

Al dagen lang probeerde ik Life on Mars van David Bowie te spelen op piano. Maar ik moet toegeven dat het me niet lukt, het is simpelweg nog te moeilijk. Maar de aanhouder zal uiteindelijk wel winnen. Aha! Gewoon blijven oefenen.
Om me minder een loser te voelen, keerde ik daarna terug naar mijn wereldje van speelgoedpiano’s en Bontempi orgeltjes.
Ik ken niemand die beter speelgoedpiano speelt dat ik! Omdat ik niemand anders ken die speelgoedpiano speelt, maar maakt dat wat uit? Ik leerde me een liedje van Tom Waits aan, en monteerde het filmpje dat ik maakte met Shotcut. Dat is vrij nieuw voor mij, mijn vorige poging mislukte, maar nu is het wel gelukt. Hoera voor de aanhouder!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.