Dwalen

Het boek “Dwalen” is er dus. Het is iets als een verzameling van gedichten en tekeningen, maar ook niet helemaal. Meer uitleg geef ik niet. Haal eruit wat je eruit wil halen. Voeg er je eigen fantasie aan toe, hoe meer fantasie, hoe meer vreugde.
Het boek kost 15 euro, inclusief verzending. Als je er graag één wil, stuur me dan een berichtje met je adres, dan maak ik met veel liefde een pakketje voor je klaar.

(Om één of andere reden lukt het me niet meer om foto’s te uploaden op deze website. Technisch onderlegd als ik ben, heb ik er geen idee van hoe dit komt en wat ik er aan kan doen – maar hier onder postte ik al berichten waarin het boek ook te zien is.)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.