Met naald en draad en grove steken

Het was weer een dag van dwalen, ik vind dat dat mag. Opstaan zonder vaste plannen en je zachtjes nestelen in vage idee├źn.
Eigenlijk was het dwalen gisteren al gestart. Aan de piano zittend met een zwaar hoofd speelde ik dingetjes die niet bestonden. Daar neuriede ik bij en voegde wat woorden toe in dat slechte Engels van mij.
Daarna was mijn hoofd weer licht, gingen we avondeten en was mijn buik zwaar. Je kan niet alles in de hand hebben.

Vanochtend maakte ik iets als een liedje met de stukjes van gisteren. Daarna trok ik naar het station en kocht een weekendbiljet naar Brussel. Zomaar, het is gewoon niet zo duur. Om me een beetje een doel te geven, probeerde ik verschillende soorten beweging te filmen. Ik stapte af in Brussel-Noord en treinde daarna verder naar Centraal. Dwalen is heerlijk, echt waar.

Met naald en draad en grove steken naaide ik liedje en filmpjes aan elkaar.
(En of ik hier eigenlijk wel tijd voor had? Maar ja, begot!)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.