Start met het illustreren van je eigen kinderboek

Veel mensen hebben de droom om ooit een eigen kinderboek te maken. Toch zijn er niet zoveel die die droom ook echt in handen nemen. Eens de eerste vlaag van enthousiasme achter de rug is, wordt het duidelijk hoeveel erbij komt kijken.
Dan kan het helpen om dat grote project op te delen. Een deel ervan is het uitwerken van illustraties die echt aanspreken. Als je hierbij hulp kan gebruiken, is de workshop die doorgaat op 19 januari misschien iets voor jou. Schrijf snel in! (via sandrine.lambert@telenet.be).

Kan je niet op die dag, maar interesseert het je wel? Stuur me dan gerust een berichtje waarin je aangeeft welke periode je voorkeur heeft en of je liever komt op een avond of overdag in het weekend.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.