DIY Kinderboek

De tijd dat alles via grote uitgeverijen verliep is zo’n beetje achter de rug. Uitgeverijen zorgen nog steeds voor veel positieve vernieuwing in het kinderboekenlandschap, maar daarnaast zien we ook allerlei andere boekenprojecten de kop opsteken. De droom om eindelijk eens een boekje te maken voor je eigen kinderen, kleinkinderen, klas,… kan nu veel gemakkelijker gerealiseerd worden dan vroeger. De opkomst van het digitale maakt dat het niet eens zo moeilijk is om een eigen boek op het scherm vorm te geven. De uitbreiding van digitale druktechnieken zorgt ervoor dat het drukken van een eigen boek erg betaalbaar blijft.

Voor wie zijn project dan groter gaat zien, bieden sociale media goede promotiemogelijkheden waardoor het project niet noodzakelijk binnen beperkte kringen moet blijven.

En dit is maar één luikje van de workshop die zondag doorgaat!

(Alles nog eens op een rijtje – inschrijven kan nog tot vrijdag, 17 januari)

Workshop Starten met het illustreren van een kinderboek

Misschien teken je graag, en droom je ervan om ooit een eigen kinderboek te illustreren? Maar hoe begin je daar in hemelsnaam aan? Of je schreef al enkele verhalen voor kinderen en zou het nu ook best wel aandurven om het zelf te illustreren… Kom dan gerust eens proeven van deze workshop. Op één voormiddag tijd help ik je al op weg.

Voor wie? Als het idee om ooit een eigen kinderboek te illustreren iets bij je doet kriebelen ben je welkom
Wanneer? 19 januari 2020, van 10.00 tot 12.30 uur
Waar? Peter Benoitlaan in Kessel-Lo (op tien minuten wandelen van Leuven station)
Prijs? 20 euro
Interesse? Sandrine.lambert@telenet.be of 0487625073

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.