Verschillende texturen integreren in een portret

Ik wil niemand overstelpen met content, goede raad en extra leerstof. Ik ga er niet vanuit dat iedereen zich nu te pletter verveelt en zodoende zit te wachten op mijn lesjes. Maar ook ik probeer nu dingen te doen en te maken die ik zelf boeiend vind, waar ik anders geen tijd voor heb.

Het duurt lang, deze periode. Ik hoor mensen die gek worden, ik hoor mensen die het zalig vinden en ik hoor mensen daartussenin. Zelf zwier ik heen en weer. Natuurlijk vind ik het fijn om wat meer tijd te hebben en om rustige wandelingen te kunnen maken. En ik zit in de luxe positie niets tekort te komen en gezond te zijn. Maar niet kunnen doen en laten wat je wil, afgesloten zijn van je vrienden: wat een terreur! Soms maakt het me gek, ik ben een sociaal dier. Ik wil achter de anderen rennen, tegen elkaar liggen en likjes geven. (En ik bedenk ook: Wat doen wij dieren al decennia lang aan?)

Maar ondertussen gewoon een filmpje:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.