Little boy in my head

Ja ja, ze rollen eruit, de liedjes. Eens je daaraan begint is er geen stoppen meer aan. Alles wat je bang maakt, droevig of blij, kan je omzetten in een liedje. Of je probeert gewoon om mooie zinnen aan elkaar te rijgen of een melodietje te bedenken. En het allerfijnste is dat het je hele hoofd vult, zoveel waar je aan moet denken dat er geen ruimte meer over is voor kleinmenselijkheden.

Vandaag schreef ik een liedje over mijn angsten. Daar schreef ik al vaker blogjes over. Over dat vermogen om me in moeilijke situaties te redden, maar op een onredelijke manier te panikeren als ik even aan de kassa moet wachten, of in een ruimte zonder ramen,  of als er aanhoudende geluiden zijn. Angstig zijn is niet prettig, maar het levert dan toch liedjes op (wat ze geen recht geeft op bestaan hoor, alles kan liedjes opleveren, ook lekker eten, een avond aan een kampvuur of een fijne reis).

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.