Brussel

Het was al meer dan drie maanden geleden dat ik nog eens de trein nam. Dat is lang, te lang voor mij, ik hou van treinen. Ik ging naar Brussel en had geen ander doel dan inspiratie opdoen. Inspiratie genoeg in dit hoofd, maar soms moet je je hoofd thuislaten en gewoon een rugzak meenemen. Zo kwam ik terug met enkele schetsen, wat filmpjes en de tekst voor een liedje.

Eenmaal thuis naaide ik de inhoud van mijn schetsboek en camera met grove steken vast aan mijn piano, zo kon ik deze mooie namiddag tot een klein filmpje reduceren (zo neemt het weinig plaats in op mijn harde schijf en hoef ik het niet nog eens in mijn hoofd te proppen).

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.