Achter de deur die niet opengaat

Op 1 januari begon ik aan het schrijven van een nieuw verhaal, het kreeg als werktitel “1 januari”, daarna veranderde de werktitel in “Flavie”. Uiteindelijk koos ik voor de titel “Achter de deur die niet opengaat”. Het is geen zwaar verhaal, het is geen groot verhaal, het is een verhaal dat net door het kattenluikje past. Net als Flavie, want zij moet haar huis altijd binnenkomen via het kattenluikje omdat haar vader de deur dicht timmerde. Daar is niet veel achter te zoeken, hij houdt gewoon niet van bezoek. Flavie heeft een kikker en ze spreekt met haar nachtlampje, want echte vrienden maken is moeilijk wanneer je al elf bent en je zit nog steeds in het eerste leerjaar. En dan komt Erik in haar leven, haar eerste echte vriend, een bijzondere vriend met erg grote oren (hij kan de mieren verstaan).
Dat is het in een notendop, en nu moeten er illustraties komen. Hier is er alvast eentje (eigenlijk zijn het er twee, maar dat doet er niet toe).

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.