Nieuw aanbod in Wezemaal

Omdat het er zo mooi is, organiseer ik graag nog eens enkele workshops in Wezemaal. Het lijkt me fijn om in september alvast twee workshops te organiseren: één rond het schrijven van poëzie voor kinderen, en één rond Visuele Poëzie. Veel poëzie dus, op deze poëtische plek.

WORKSHOP: POËZIE VOOR KINDEREN

Schrijf je graag gedichtjes? Rijm je graag? Zit er een kind in jou die daar van houdt, of heb je zo’n (klein-)kind of klas? Schrijf dan snel in, gedichten schrijven voor kinderen is niet moeilijk eens je op een spoor zit. En op dat spoor word je gezet! Dit alles op een unieke locatie en met een kleine groep.

Wanneer? 12 september, van 10 tot 12 uur
Voor wie? Voor volwassenen die graag voor kinderen schrijven
Prijs? 15 euro
Waar? Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal
Inschrijven? sandrine.lambert@telenet.be (of stuur me een bericht via messenger, whatsapp, sms,…)

Meer info over de workshop Visuele Poëzie volgt snel!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.