Nieuwe online cursus: Op weg met acryl en olieverf in illustratie

Hoera! De cursus “Op weg met acryl en olieverf in illustratie” staat online!
Ben je ervan overtuigd dat kinderboeken illustreren te moeilijk is en dat je je droom om je eigen boek te illustreren beter kan opbergen? Hou je het maar bij potlood omdat dat eenvoudiger lijkt? Heb je het gevoel dat olieverfschilderijen in kerken en oude kastelen thuishoren? Think again! Deze cursus helpt je een heel eind op weg in het ontwikkelen van je eigen stijl in illustratie. Of je nu ervaring hebt of niet, en ongeacht de grootte van je dromen.
Ook de cursus: “Kinderboeken schrijven en illustreren” kan e nog altijd volgen: https://atelierhilde.be/cursus/kinderboeken-schrijven-en-illustreren/

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.