Blij als een kind

Het is niet zo dat je een leven kan indelen in geluksdagen en ongeluksdagen, elke dag heeft wel een beetje van beide. Toch voelde gisteren wel als een geluksdag.

Het begon met een heel fijn mailtje dat iemand me stuurde over mijn gedichten. Daarna kwam er een mailtje met een aanvraag voor een workshop die ik echt graag wou geven. En toen vroeg uitgeverij Averbode me ook nog om een verhaal te schrijven! (En daarbij legde één van onze nieuwe kippen een ei en kon ik de dag doorbrengen met het heerlijkste lief dat er bestaat.)

Ik ben dus aan het schrijven voor uitgeverij Averbode. Een verhaal over bijen. En dus lees ik me in, om zoveel mogelijk over het leven van de honingbij te leren. En dus leef ik me in: in een bijenmeisje dat op avontuur gaat.

 

 

Blij als een kind

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.