Oudenaarde

Plots zit ik hier in Oudenaarde.
Ik dacht niet dat ik hier ooit geweest was, maar kijk, meteen toen ik van de trein stapte, herkende ik het toch. Jotie ‘t Hooft, dacht ik, dit is zijn stad.
Een jaar of tien geleden gaf ik hier eens workshop, en bedacht ik dat ook.

In verhouding zijn hotels hier beduidend goedkoper dan in Brussel.
Toen ik drie maanden geleden in Brussel logeerde in verband met een workshop, boekte ik het laagst gerate hotel (3,5/10). Bij aankomst daar bleek alle kritiek te kloppen, maar er was niets dat me echt stoorde.
Voor dit hotel in Oudenaarde betaal ik een klein beetje meer dan toen, maar dit hotel heeft drie sterren en een heel goede score. Het is hier dan ook warm, proper, goed gelegen, comfortabel, en het ontbijt is inbegrepen.

Morgen en overmorgen geef ik workshops, druktechnieken in het derde middelbaar.
Maar vandaag neem ik hier een warme douche, ik lees en ik teken.
Toegegeven, zoveel comfort maakt me tegenwoordig een beetje oncomfortabel. Ik neem me voor om ervan te genieten, maar het zal ook fijn zijn om weer thuis te zijn. Bij de kippen, in de tuin, met drie truien aan, en bij mij lief.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.