Stopmotion

Vandaag volgde ik een bijscholing rond het geven van workshops stopmotion bij een groep kinderen. Het werd me helemaal duidelijk dat ik mijn oldschool methode een beetje moet updaten.

Soms wil ik niet mee met mijn tijd, soms vind ik het niet zo erg. Dan zie ik daar mogelijkheden in.Het deed deugd, die bijscholing. Het is goed om af en toe flink bij te tanken. Ik ging trouwens ook met idee├źn voor andere workshops naar huis.

Volgende week wordt een drukke, met vier uitdagende workshops, maar ik zie het weer helemaal zitten. Ik voel me groeien, niet in een vloeiende lijn, maar in kleine schokjes. Soms lijkt het leven op een film die gemonteerd werd uit zes frames per seconde.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.