Hoogdruk in illustratie

Op zondag 26 oktober vindt er weer een atelier plaats rond illustratie. Deze keer onderzoeken we de mogelijkheden van “huis-, tuin- en keukenhoogdruk”. Het gaat dus om technieken die de nodige plasticiteit in een illustratie brengen, maar die ook heel haalbaar zijn. Je hebt er geen grafiekatelier of dure materialen voor nodig. Echte illustratie ervaring wordt ook niet gevraagd, wel goesting om ermee aan de slag te gaan.
 Kinderboekillustraties in hoogdruk
- Datum: zondag, 26 oktober van 10 tot 12.30
- Waar? In mijn atelier, in Kessel-Lo
- Prijs: 25 euro, inclusief al het materiaal, koffie, thee, koekjes,…
- Van Isabelle Vandenabeele tot Mance Post, hoogdruk in illustratie is iets heel bijzonders. In de traditionele grafiek staat hoogdruk gelijk aan houtsnede of linosnede. Dit zijn boeiende, maar ook moeilijke technieken. Gelukkig zijn er een aantal alternatieven om met huis- tuin- en keukenmateriaal tot prachtige, plastische afdrukken te komen. Beetje bij beetje ontwikkel je een eigen beeldtaal, misschien is dit de eerste stap?
- Voor wie op zoek is naar nieuwe, creatieve mogelijkheden.
Zin om mee te doen? Stuur me een berichtje!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.