Boekenbeurs 2014

Toegegeven, de Antwerpse boekenbeurs is een beetje een show. En het wordt er met de jaren niet beter op. Er wordt chique gedaan met grote namen. Kleintjes gaan trots naast de groten staan. Alsof klein en groot relevante begrippen zijn als het om boeken gaat. Het leidt ons allemaal te veel af van de boeken zelf. Wie groot en beroemd wil zijn, hoeft daarom geen boeken te schrijven. Zelfs wie wil schrijven, moet daarom geen boeken schrijven. Er is zoveel tussen vloer en top! Van dagboeken, over brieven, naar blogs of… boeken. Al dat schrijven heeft zijn recht, en eigenlijk gaat het daar ook om.

Het gevoel dat ik heb bij de boekenbeurs is dan ook dubbel.
O ja, ook ik voel me vereerd omdat ik als kleintje naast de groten mag staan.
En ik ben ongelooflijk blij dat ik de kans krijg om mijn boeken rechtstreeks aan de lezer te tonen.
Net als vorig jaar, zal ik weer kunnen kennismaken met andere schrijvers, mensen die dezelfde passie delen.

Wat ik hoop en verwacht, is een boost. Thuiskomen met nieuwe boeken en fijne gesprekken die nazinderen in mijn hoofd. Kortom: grote goesting in nog veel meer schrijven.

Op 9 en 11 november mag ik gaan signeren (op 5 november zal ik er niet zijn, maar kan je de bruisende schrijvers van FNWP ontmoeten): http://www.boekenbeurs.be/auteur/sandrine-lambert

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.