Workshops 2015

We zijn nu iets meer dan vier maanden terug van Singapore en het is best al druk geweest. Ik ging naar scholen, bibliotheken, culturele centra en vzw’s om workshops te geven en gaf er ook in mijn eigen atelier. Maar hoe drukker, hoe liever! De kerstperiode zal wat rustiger zijn en dat mag ook, maar laat het daarna maar weer workshops regenen.

In mijn “agenda” op deze website vind je workshops waarvoor je je nog kan inschrijven.
Daarnaast werk ik ook met veel plezier samen met Wisper (www.wisper.be) en met Artforum (www.artforumvzw.be).
Los daarvan ben ik ook te boeken voor andere wilde plannen. Speciaal voor scholen, bibliotheken, buurthuizen, NT2′s, Culturele Centra,… maakte ik dit foldertje. Druk het af en bewaar het, of geef het door.

Klik op de foto op het groter te zien:

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.