Dubbel

De afgelopen weken waren bijzonder druk. Ik heb er intens van genoten en ik heb verlangd naar meer rust. Altijd is er dat dubbele.
Tijdens het geven van een workshop is er één doel: het geven van een goede workshop. Dat is beperkend want het sluit uit dat ik me op dat moment en de uren daarvoor in verhalen verlies. Daar staat tegenover dat de kick enorm is wanneer de workshop inderdaad goed slaagt. Ook dan is er een creatieve ontlading, één die me tegemoet komt vanuit de groep die voor me staat.

Vreemd genoeg verlangt een mens altijd naar datgene dat er op dat moment niet is. Daarom zit ik nu met de grote goesting om verder te werken aan mijn boeken.
Nog even, en ik heb er weer tijd voor. Maar ik weet nu al dat ik een diepe en directe voldoening zal missen. En het zal niet zo gemakkelijk zijn om mijn concentratie weer over verschillende projecten te verdelen. Toch kijk ik ernaar uit: de lente die een beetje voelbaar wordt, nieuwe inspiratie voor boeken en toch nog regelmatig een workshop.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.