Niet veel meer

Niet veel meer dan een droompje, zo omschrijf ik mijn plannen. Gewoon mijn goesting doen. Een beetje maar en me goed bewust van de kleinschaligheid. Maar op een correcte manier. Ik wil in orde zijn met ISBN-nummers, een boekhouding hebben die klopt. Me inspannen voor opmaak en redactie, al zijn mijn mogelijkheden misschien beperkt. Een groot budget is er niet, wel een aantal fijne en bekwame bevriende schrijvers die me helpen. Wij helpen elkaar, inspireren elkaar. ‘En dat is waar het om draait,’ hoor ik mezelf zeggen.

Ik zeg het, als een eerste introductie van deze nieuwe aanpak. Alsof ik me moet verantwoorden omdat ik, met mijn tonnen ambitie, kies voor een klein plan.
Avondrood is een projectje, maar zelf blijf ik best ambitieus. Ik wil nog altijd dromen en plannen, in alle richtingen.

Ik denk aan toen ik nog aan de normaalschool studeerde. De begrippen procesgericht en productgericht komen weer in mij op. Eerder procesgericht dan productgericht, dat was het.
Dat is het! Dat is wat ik wil doen.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.