Gemeentelijk zwembad

Ik sta aan de voet van een hele week vakantie. Hoewel er van een voet eigenlijk geen sprake is, het is geen berg die ik moet beklimmen.
Dit is een zwembad. Hier kan ik een week lang zwemmen. Geen bubbelbad maar een gemeentelijk bad van 25 meter lang, want ik wil er baantjes kunnen trekken. Er moeten dingen verwezenlijkt worden, al is het voor mij nog niet duidelijk wat dan wel precies. Het zijn grootse dingen die ik wil doen! Maar dan wel op mijn eigen tempo.
Daarbij wil ik ook uitrusten om mijn zintuigen weer op scherp te kunnen stellen. En met de kinderen spelen!
Er is nogal wat dat ik wil op een week tijd. Dat is een stressfactor. Een stressfactortje.
Ik heb een week lang vakantie!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.