Luisteren naar je buik

Ik herinner me dat ik het liedje “Fish and bird” van Tom Waits voor het eerst hoorde. En er honderd keer na elkaar naar luisterde, omdat mijn buik daarom vroeg. Daarna vergat ik het weer, mijn buik vult zich voortdurend: met liedjes, mooie zinnen, beelden, of frambozensorbet.
Vorige week hoorde ik het nog eens. Het betoverde me opnieuw, en deze keer zocht ik ook op hoe ik het op de piano kon spelen. En ik speelde het honderd keer, omdat mijn buik daarom vroeg.
Niet veel later zag ik een youtube-filmpje van een illustratrice die regelmatig haar “one week sketchbook” filmt. Toen begon ik aan een schetsboek vol vissen en vogels, en na een week filmde ik het en monteerde ik er mijn versie van het liedje bij.
Het leven hoeft niet ingewikkeld te zijn, als je naar je buik luistert.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.