Laatste schrijfoefening en goed nieuws

Leg jezelf een groot en dringend probleem op.
Stel je voor dat je met iets zit, dat zo snel mogelijk opgelost moet worden. Hoe ga je er mee om? In deze oefening is het belangrijk om je helemaal in de leven.

Een voorbeeldje:

Hoe langer ik hier lig, zinderend als een sidderaal, hoe meer het snurken naast me me op de zenuwen werkt. Wat bezielt me? Overdag val ik om van de slaap, maar ’s nachts houden mijn demonen me wakker. Het gevoel dat ik met open ogen in mijn ongeluk stap, is niet langer vol te houden. Nog zeven dagen, daarna kan ik niet meer terug. Misschien brengt het wel rust. Toen Jonas me ten huwelijk vroeg, was ik vooral op zoek naar rust. Ik dacht dat ik dat bij hem zou vinden en realiseerde me te weinig dat ikzelf de grote bron van onrust was. Nu is alles klaar: het feest, de lijst en mijn jurk. Alleen mijn hoofd moet nog bijdraaien. Of niet.

Om mijn nieuwe website  www.avondwoorden.be te lanceren, stelde ik een e-book samen met tien schrijfoefeningen over personages. Klik, lees en schrijf! http://issuu.com/wildgroen/docs/wie_is_het

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.