Online advies en videocursus

Hoewel ook ik er aanvankelijk weigerachtig tegenover stond, heb ook ik ondertussen de stap gezet naar het geven van online schrijfcursussen en het geven van online advies. Toegegeven, het heeft nadelen. Ik mis het echte contact met mensen en de tinteling die ontstaat wanneer mensen met gedeelde interesses elkaar ontmoeten. En ik drink liever samen koffie dan alleen achter mijn computer. Maar ik ben toch ook aangenaam verrast door de dynamiek die er ontstaat bij het doorgeven van informatie en het delen van inspiratie. Online gesprekken zijn ook geen gesprekken tegen een computerscherm, maar tegen echte mensen, al zit er wel een scherm tussen. En het feit dat ik mijn werk kan doen van waar ik wil, is eigenlijk wel tof. Zo merk ik ook dat de opkomst van mijn cursisten andere jaren nauw samenhing met weersomstandigheden, zieke kinderen, zich zelf niet al te best voelen,… en dat de opkomst nu telkens bijzonder hoog is. Toch, het blijft een beetje roeien met de riemen die we hebben, en ik zou liever weer aan wal gaan en samen klinken op het goede leven, maar voorlopig blijven we wel roeien.

Online cursussen geef ik via: www.wisper.be
Voor online advies rond schrijven, illustreren of het uitgeven van je werk, vraag ik 15 euro per sessie (waarbij ik de tijd niet zo nauw in de gaten hou, maar een sessie duurt gemiddeld een uur)
Je kan nog steeds inschrijven voor mijn videocursus rond het schrijven en illustreren van kinderboeken

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.