Schuivend

Zoals je in mijn vorige bericht misschien kon lezen, besliste ik om wat te gaan schuiven in mijn activiteiten. Heel graag neem ik een beetje afstand van de wereld van de kinderboeken, nog grager bijt ik me ten volle vast in de wereld van papieren animatie.

Daarom knutsel ik momenteel aan een nieuwe website: https://papieranime.com/

Dat wil niet zeggen dat deze website verdwijnt, maar wel dat er meer activiteit zal zijn op de nieuwe.

Dat wil niet zeggen dat ik prompt stop met tekenen en schrijven, wel dat ik mijn tekenen en schrijven nu vooral wil gebruiken voor het maken van animaties.

Dat wil niet zeggen dat ik plots geen workshops rond kinderboeken meer zal geven, alles wat afgesproken was blijft. Maar gaandeweg zal ik mijn voorkeur laten uitgaan naar workshops en cursussen rond animatie.

Enfin, niets wereldschokkends of zo, alleen wat geschuif (En ook: Bezoek af en toe mijn nieuwe website!)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.