Woensdagnamiddagboekje

Voor Artforum vzw ben ik een fijne workshop aan het voorbereiden rond sprookjes, voor kleuters. Daarom was ik op zoek naar bewerkingen van sprookjes die geschikt zijn voor kleuters. Ik vond heel mooie boeken, maar voor mijn workshop was het verhaal te lang, of de prenten te klein, of ze klonken niet zo mooi bij het voorlezen. Een sprookje voorlezen aan een kind op schoot is toch wat anders dan aan een hele groep.

Omdat ik eigenlijk wel wist wat ik nodig had, besloot ik om het zelf te maken.
Omdat het drukke tijden zijn, besloot ik er niet langer dan één woensdagnamiddag aan te besteden.
Omdat ik graag onder tijddruk werk, werd dit een fijne namiddag.

Hier is het boekje, misschien vind je het ook wel leuk om eens voor te lezen?
(En als je interesse hebt in de workshop in je school, klas of organisatie, neem dan even contact op met Artforum vzw).

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reacties zijn gesloten.